Kunder blandt de fremste netthandelsselskapene!

Blant Vendos kunder finner vi noen av Norges fremste selskaper og organisasjoner innenfor online netthandel

Nettauksjon er en salgsmetode som passer i mange ulike typer av organisasjoner og i mange ulike bransjer. Vendos kundeportefølje inkluderer både små private selskaper med et relativt lite antall objekter for auksjon per år, til store offentlige organisasjoner med høy volum i antall auksjonsobjekter.

Nettauksjonsløsningene til Vendo brukes også i flere ulike bransjer. Spesiell fremgang har våre løsninger hatt innenfor avhending av brukte kjøretøyer, biler og annet teknisk utstyr. Avhending av anleggsutstyr er et spesialområde der våre kunder har hatt stor fremgang.

Andre bransjer der nettauksjon har vist seg å fungere svært godt er innenfor avhending av brukte leasingbiler. Her har flere store leasingselskaper og banker etablert online nettauksjoner som en måte å selge brukte leasingbiler til bilforhandlere. B2B auksjoner er en stor del av de nettauksjoner som gjennomføres på auksjonssystemer fra Vendo.

I våre kundecaser kan du lese mer om hvordan noen av Vendos kunder bruker nettauksjon for effektivt salg av et bredt spektrum av produkter. Lær mer om hvordan nettauksjon både kan forbedre salgsresultater samtidlig som det reduserer organisasjonens salgskostnader.

Finner du våre kundecaser interessante? Kontakt oss!