Et kompetansemiljø dedikert til nettauksjon!

 

Nettauksjoner og systemløsninger som støtter dette er avanserte fagområder og krever dedikerte spesialister. Vendos kompetanse og erfaring innenfor disse områdene gjør selskapet til en unik samarbeidspartner og løsningsleverandør

Nettauksjon er Vendos spesialitet. Faktisk - vi driver nesten ikke med annet. Det gjør at Vendo gjennom mer enn 10 år har akkumulert en unik erfaring og kompetanse innenfor etableringen av online nettauksjonssystemer. Vendos kompetanse innenfor auksjon på Internett inkluderer derfor både kunnskap om forretningsutvikling av spesialiserte auksjonsnettsteder samtidig som vi har noen av bransjens mest erfarne konsulenter innenfor systemdesign og implementering av nettauksjonssystemer.

Vendo skaper verdier for sine kunder ved å levere effektive nettauksjonssystemer. Selskapets systemer for nettauksjon har vært i kontinuerlig drift for kunder siden 1997. Vi har som tradisjon å utvikle våre systemer i nær dialog med våre kunder for å sikre både god funksjonalitet og en rask implementering av auksjonsløsningen.

Vendo AS har en AAA kredittrating fra Dun&Bradstreet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon. Du kan sende oss en epost på salg@vendo.no, eller ring oss på +47 909 62 762.

Organisasjonsnummer 985857008 MVA

Kontakt oss for en prat om nettauksjon!