Tjenester fra Norges ledende nettauksjonseksperter!

 

Vendos auksjonssystem leveres som en tjeneste (SaaS) og kan inkludere både forretningsrådgivning, teknisk implementering, systemdrift og prosjektledelse

Vendo leverer sin programvare som en tjeneste, Software-as-a-Service. Dette innebærer at Vendos auksjonsløsninger distribueres over Internett. Med en slik modell er vårt system installert sentralt i "skyen". Fordelerne med dette er at løsningen er tilgjengelig fra hvor som helst med en Internettilkobling. Ingen lokal server installasjon trengs hos kunden.

Andre fordeler med Vendos system er primært en reduksjon av implementeringskostnader da Vendo bruker volumbaserte prismodeller, samt en rask og enkel skalerbarhet der systemvedlikehold (backup, oppdateringer, sikkerhet, etc.) er inkludert i tjenesten fra start.

 

·Listen

·Read phonetically

·Dictionary - View detailed dictionary

Videre resulterer Vendos tjenestemodell i at;

  • kapitalutgifter reduseres ved å ikke måtte kjøpe servere eller programvaren
  • raskere oppstart av nettauksjoner da ingen lokal installasjon er nødvendig
  • minimering av ikke-kjernevirksomhet aktiviteter
  • kunden kan frigjøre tid til å fokusere på kjernevirksomheten (salg- og markedsføring)
  • en volumbasert prismodell som reduserer behovet for å forutsi kost og inntjening

 

Vendos erfarne konsulenter kan enkelt veilede og støtte en kunde fra utarbeidelsen av forretningsmodell til valg av auksjonsprosess og grafisk design av den tilpassede nettauksjonsløsningen. Profesjonelle prosjektledertjenester fra Vendo kan sikre fremdrift i prosjektet og resultere i en rask oppstart av nettauksjon også i store organisasjoner.

 

Kontakt oss og finn ut mer detaljer om våre tjenester!